X
تبلیغات
رایتل
اجازه کار برای همسر

دوستی از ایران ایمیل زده و سوال‌های زیر را پرسیده‌اند: 

 

۱- آیا همسر دانشجو اجازه کار دارند؟  

  • بله شما می‌توانید به عنوان همسر و همراه دانشجو برای work permit اقدام نمایید. برای اطلاعات بیشتر این لینک را مطالعه کنید.  

 

۲- آیا بعد از دوران تحصیل می‌توانیم برای مهاجرت دائم (Permanent Residency) اقدام کنیم؟ 

 بله. شما می‌توانید حتی در حین تحصیل برای مهاجرت دائم اقدام کنید.